ads

Thursday, July 30, 2009

today .. working!!! :p

hye!!.olaa semua!!!

uhuk3! semalam i da keluar dr rumah sewa...huhu...takut jugak nak minta duit balik untuk sebulan advanced yang i'd already pay to my housemate..ye la diorang cikgu..so i ni kira budak baru belajar la..hihihi..takut2 diorang tak mau kasi balik..jawabnye makan asap la i..huhu...so dipendekkan cerita today i'm going back to work dr rumah my family la..kira2 sejam perjalanannye..huwaargghhh!!..nantuk pun ada jgk!
Sesampai shj di Lab RF i da dapat kerja baru..i've to prepare hardware set up for journal demonstration coz there are representativse from RTM will be visiting us here on 4th and 5th August ni... So kena la tunjuk demostration sket for current project members RF Lab ni ..haih..yeyay2!!boleh masuk TV la nanti.yippeee!!..mak ayah jgn lupa tengok Tv1 nanti..ekekekkeke...
okey2!! bertendang2!! pada kawan i nurul yang nak baca sangat blog i ni i nak 'menginterframekan' die la...haha..ini dia!!!






hihi..NURUL jgn marah hah..nati kena jual..ekekekekeke


huh!! satu lagi berita baik !! gaji da masuk kawan sekalian..haha!!..so what's time is this?? surely Shoppinnggggg!!!hahahaha

okey dadaa..nak balik umah dah..hihi..daaaa....toink3

teSting2! 1 2 3



ehem3.. testing..testing..hello there!!
how are u all??!!! ( up loud voice ) buat2 macam suara Hagrid lam citer harry potter tu. huhu..tah ada org dengar ke tak ??huhu

hye..this is my first time writting blog..takut pun ada..cuak pun ada..nak terkencing pun ada jgk.hehe..ye la ..can't help it..huhu..sejuk dalam RF lab ni...nak tulis apa eh?? adoi pening kepala ni..

hurm..camnilah citernye..i'm currently working as a research assistant at USM Nibong Tebal...baru jer sebulan start..under Dr yang baik hati penyayang dan murah hati..hihi..yer la mana tak murah hatinyer..last week i had been assigned for an exhibition at MINT
( MalaysiaInstitute Nuclear Technolgy) at Bangi..for the whole week tu Dr ni yang belanja...haih..save budget..hihi..itu yang baiknya if kita buat kerja baik org pun layan baik kan...what goes around comes around...betul ke atau what you give you get back..hehe..mana2 la yang sesuai..tak pandai sgt berbahasa ni..hihi..but isn't that true??

hurm... satu lagi isu kat semua Uni. .H1N1..adoi la..sini pun ada kes..Students semua da balik tp staf still working in here...and one more thing if those student whose have been infected by H1N1 must stay in here..so what d heck?? huhu..sofor all staff..berjaga-jagalah kita..remember to wear ur mask..it is 4 our own good..haha..kisah lawak arini.mask i da beli....tp disebabkan kepala besar sangat tak dapat pakai pulak..haih...sigh...

okey dadaaa..sapai sini sahaja kisahnyer..daaa..selamat beramal...hihi..toink3

ADS

Related Posts with Thumbnails