ads

Wednesday, February 17, 2010

GUMBIRA RASA HATI


Gagah Setia mengorak langkahnya

SWEETTTT!!!!


30/9 Tarikh yang sangat istimewa buat saya,,nak tahu tahu kenapa..heeee =D mestilah sebab saya dapat berjumpa dengan bakal ibu bapa mertua buat kali pertamanya...wah!! (perasan...tak jadi kang..malu plak..takper2..kalo tak jadi ibu bapa mertua..ibu bapa angkat pun jadilah..hihi ) but on top of that..it's more prior to ibu bapa mertuala hendaknya..hihi..amin...

Hurm...hari yang berlakunya pertemuan itu sangat la mendebarkan hati ini..Tuhan saja yang tahu...macam lagu tasbih cinta tu.."kembang kempis dadaku'...haha..tp kali ini kembang kempis dada plus kembang kempis hidung tau..adoii.. .(╯ಊ╰) <---- huduh betul

30/9 itu juga bersamaan dengan tarikh Kapten Mohd Amir Ielhan Bun Mohd Yusof ditauliahkan..wah!! da bergelar pegawai rupanya boyfriend saya...saya sangat bangga dengan kamu sayang!!!! yeeehuuuuuu!!!! baiklah saya nak bercerita jugak bagaimanakah rupanya apabila kali pertama berjumpa dengan BIBM a.k.a bakal ibu bapa mertua..hihi...BIBM saya baik sangat..saya membayangkan saya akan ditolak mentah2..almaklumla..saya ni gemuk orangnya..lawa pun tidak..adoii...takut sangat kena reject..maluu....tapi alangkah gumbiranya rasa hati BIBM sangat baik..suka sangat..we had luch together..took pictures together...had a nicey little chat...everything was just fine..and i love it!!! yup..i really love it!! rasanya macam da lama kenal pulak..hihi...and the most unexpected thing was...saya diajak untuk dinner sekali dengan family boyfriend saya..i really don't expect that invitation..kerana apa?? kerana saya takut mereka tidak bersedia menerima tetamu speacial macam saya..... (sambil tersipu2 malu memuji diri sendiri lagi (≧◡≦) hihihi ...Saya pun berdinner la sekali...sebelum itu solat maghrib di rumah bapa saudara boyfriend saya kerna apa??? kerna semua orang stay di situ..sempat jugak saya menyibuk tanya sepupu boyfriend saya on what my BIBM thinking bout me? huhu..soalan maut itu dijawab denga penuh slumber oleh sepupu boyfriend saya..dan jawapannya..jengjengjeng...dan semestinya membuat saya senyum sehingga ke telinga..walaupun mulut tak berapa nak panjang...saya belasah jugak nak senyum sehingga ke telinga...hihihihihi (─‿‿─)




Bersama mereka berkongsi gembira..yay!!


Sempat berjumpa kawan2 dari mrsm beseri.~~ farah n Ipis



Jaga2!!Tembak sapa yang jahat dengan saya..hihihi =D



Ayunya senyumanku..hihi..dia suka~~lalalala


terima kasih kepada wani awek rozek seba bg bagi tumpang tidur..kalo tak merempat mana la saya malam tu..huhu..kawen jgn lupa jemput tia yer!!..hihi+D


Sanak saudara BF saya yang tak dapat tempat duduk.cian baby..huhu :((

ADS

Related Posts with Thumbnails