ads

Wednesday, January 25, 2012

MUA

Introducing My MUA..hello!! bagi bride to be from penang pasti kenalkan nama yang akan tia sebutkan nanti..
Yes!! The choice have been done..JUMIZAH SAMSUDIN a.k.a JUMIE SAMSUDIN is booked..I'm really looking forward with her touch..p/s kak Jumie kalo terterterrrrjumpe blog tia ni..harap2 lagi bersemangat la make over hamba yang kureenggg cun ini..hihi...okay..bagi bride-to-be especially from penang..and still looking forward to hire your MUA..please... please have a look on kak Jumie blog..karya-karya beliau ada di awangan internet ini..You can have a try..but the outcome absolutely I could  not guarantee you..however let have a trust on people job first...don't we..?  kesesuaian MUA adalah hak individu..nak puji kak Jumie lebih-lebih pun tak boleh..sebab tia pun belum lagi dimake over oleh beliau..but hopefully she can turn me up like a princess gitu yer...

Okay tak molek rasanya kalau tak share kak Jumie punya blog..anda boleh dapati di sini yer..http://makeup-by-jumie.blogspot.com/  atau nak lebih kenal dengan mendalam boleh juga layari disini http://www.jumiesamsudin.com/
p/s kak jumie tia still be your silent reader lagi ni ha..sorry!!! nanti i reveal myself yer..

Let's sneek a peek on kak Jumie touch tak gitu?? jomzzz

Fiest you eyes girls!!!










Nice one kan?? harap2 boleh membantu penang bride-to-be yang masih tercari-cari MUA masing-masing.
Opssss...lupa pulak..orang yang di make up dah diupload kat atas...the main focus belum lagi ada gambar lagi yer..hihi..


ok NENJIAAAAAA...introducing kak Jumie Samsudin..bak tag line beliau
WANITA AGAM..PEMEKAP PENGANTIN..DAN SUKA MENULIS BLOG...
hihi..p/s copy paste dari blog beliau jer..kak Jumie jgn marah yer..
promote ni..promote...hih =P



sebab kak jumie sangat suka verangan OPRAH..so sy amik gambar ni je la yer..hihi (*_*)Y

Till then..daaa toink3

ADS

Related Posts with Thumbnails