ads

Saturday, March 31, 2012

Fahami apa itu "Healing Crisis"


Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, anda mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 24jam. Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit anda dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan.

Antara symptom yg mungkin terjadi after pakai PB ye, JANGAN TAKUT healing crisis ni kebiasaannya akan berlaku if tubunh bdn kita berada dlm keadaan tak normal yg mana kita sendiri kadang2 tak menyedarinya..
Okey, Jom review!!!

1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air.
2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan
     tulang belakang
3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di
    dalam badan bermakna badan anda berasid.
4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai
    Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula
    buah dada seperti zaman remaja
6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian
7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan 
    melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk
    mengeluarkan toksid berasid.
8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif
    setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.

Friday, March 30, 2012

SPECIAL PROMO!!

 
Hello my lovely readers! Mari cpt mari rapat. Dapatkan set premium beautiful corset dgn harga rebate promotion yang sangggaaaaaatttttt berbaloi-baloi tau!!
Promotion tamat sampai bulan April shj!!!

Tapi please standby ukuran badan..


Ukuran dalam cm:

Puncak dada:
Bawah dada:
Pinggang:
Punggung:



Untuk result yang superb.. Boleh la amik bersama LACTOLITE...


untuk order: boleh contact tia ye

 
  Contact Number: 011-12398303

Wednesday, March 28, 2012

Istimewa !! Jaminan Baik Pulih PERCUMA !!




 
 
 
 
 
Jaminan membaik pulih percuma sekiranya berlaku sebarang kerosakan;
  • fabrik koyak
  • cangkuk tercabut
  • batang keluli penyelarasan patah.
(Jaminan seumur hidup produk).
= = = = = = = = = =
Tetapi perlu di ingatkan, jaminan membaik pulih ini tertakluk kepada had dan peraturan yang ditetapkan oleh hai-o marketing. Contoh; Ada bahagian yang sudah koyak secara menyeluruh dan proces menjahit semula adalah sukar memungkinkan syarikat menolak untuk membaik pulih.
= = = = = = = = = =
Berita baik kepada semua yang mempunyai kemuskilan dan mempunyai set yang bermasalah.Boleh hubungi tia seperti di bawah ye!!


                                                     Contact Number: 011-12398303

Tuesday, March 27, 2012

PB with Juara Gadis Melayu

Hello ladies!!!


Siapa tak kenal Rina Salleh kan? Juara Gadis Melayu musim ketiga. Percaya tak, Rina Salleh memang suker giler pakai Premium Beautiful? Below are her testimonials...:)


• Jangan cakap orang kurus tak payah pakai Premium Beautiful. Rina sendiri jatuh cinta dengan Premium Beautiful masa jadi juara Gadis Melayu which Premium Beautiful is the main sponsor.

• Rina suka sangat Premium Beautiful nih sebab buat Rina rasa sangat-sangat confident and comfortable dan tak sangka pakai corset Premium Beautiful nih buat kita rasa sangat-sangat comfort. Rina pesan pada customer-customer not to buy an ordinary corset sebab Rina pun tak percaya tapi bila dah experienced pakai Premium Beautiful, Rina mengakuinya. Rina rasa sangat-sangat best that's why nak share dengan ladies out there, nak jadi cantik and maintain the body shape, Rina strongly suggest lar pakai Premium Beautiful. Then you all boleh experienced the new magic macam apa yang Rina rasa.

• Rina happy sangat bila photoshot nampak cantik je even pakai baju apa pun tak risau sebab bila Rina pakai Premium Beautiful, posture and bentuk badan Rina akan lebih menyerlah. Pakai baju apa pun nampak terletak pada badan. Lagi satu, Premium Beautiful nih sangat bagus sebab dia mmg akan resturucture posture body kita. Walaupun duduk, posture badan tetap tegak.

• Rina tak sabar nak tunggu my very first experience sebagai HOST untuk program SAFFIYA. Program ni berkisar tentang muslimah berkerjaya seperti kita nih akan ke udara pada 2 Januari 2011 (7pm-8pm). Sebab program pertama, Rina memang pakai Premium Beautiful to look good and confident untuk my very first program.


• Sejak GM 3 jadual kerja Rina mmg sangat hectic. Penat dan letih tapi dah tugas Rina kena buat tapi satu yang Rina notis Premium Beautiful nih jugak mampu increase energy level and metabolisme rate. Alhamdullilah, dengan Premium Beautiful even schedule kerja sampai lewat malam, still lagi boleh maintain energetic dan kadang-kadang tak sedar pun yang tengah pakai Premium Beautiful sebab masa sembahyang pun rasa selesa macam biasa.

• Kalau Hai-O nak cari duta, Rina orang pertama yang angkat tangan nak jadi sebab Rina dah tahu and Rina yakin dan percaya dengan keupayaan product Premium Beautiful nih.

• Bila pakai Premium Beautiful ni memang rasa selesa. Rina boleh pose macam-macam action. Memang akan pakai time photoshoot, so flexibility tu memang penting laa bagi Rina. Tak kesah laa photographer suruh buat style macam mana pun. Insya Allah Rina boleh pose bersahaja je. Sebab orang kata kalau pakai corset ni nanti jalan tegak je macam robot. Tapi, dengan Premium Beautiful ni, Rina tak rase pun camtu. Flexible and selesa. Tak panas pun. Memang lain laa dari corset-corset biasa yang ada kat luar sana ni compared dgn Premium Beautiful. Premium Beautiful ni bukan setakat efektif, tapi memang selesa nak pakai tiap-tiap hari. Sape kata kalau nak cantik kena seksa kan diri? Pakai Premium Beautiful je dah, cantik luar dalam.

• Memang Rina kurus, tapi betul tak Rina cakap, orang-orang kurus ni pun ada tummy. Jadi tak cantik baju tu time kita nak pakai. Rina tak nak jadi camtu, kurus and ade tummy. That's why Rina chose Premium Beautiful, sebab Premium Beautiful ni nanti akan kemaskan perut and badan kita. And kesan dia permanent. Kalau pakai consistent, bila time tak pakai Premium Beautiful pun, perut tu tak jadi buncit balik. Premium Beautiful ni bukan cover je lemak kat perut tu, dia pecahkan lemak and siap shape kan sekali. Memang rugi sape yang belum pakai Premium Beautiful lagi. All-in-one benefits Premium Beautiful ni.

• Bila dengan Premium Beautiful, kita pakai ape pun cantik and terletak. Lepas dari GM3 ni, Rina dah kena jumpa ramai orang. Kalau dulu memang rase malu-malu skit sebab takut ade yang tak kena kat diri kita ni, rase extra concious, takut tudung tak cantik laa, baju tak kena laa, mekap salah. Tapi, dengan Premium Beautiful Rina rase confident nk berjumpa dengan orang. Sebab Rina dah rase comfortable dengan diri Rina sendiri. Betul, memang tambah kan confident Rina. Senang tau Rina nak bergaul and buat networking. I feel confident because I am comfortable with myself. Dgn pakai Premium Beautiful ni laa, Rina rase kecantikan Rina lagi terserlah. Tak caya try pakai Premium Beautiful ni.

• Rina memang health concious. Anything pasal health mmg Rina akan ambil berat. Lagipun siapa nak jaga kesihatan diri kalau bukan kita sendiri kan. That’s why I love Premium Beautiful. Premium Beautiful ni 70% utk health. Macam-macam penyakit so far yang Alhamdulillah Premium Beautiful dah healkan. And Rina strongly support on the cancer awareness campaign. And Rina dapat tau Premium Beautiful ni dapat prevent cancer and dapat bantu healkan cycst and fibroid. Prevent kan better than cure.


• Rina menyeru ladies-ladies dan gadis-gadis kat luar sana, pakai Premium Beautiful untuk menambahkan confidence dalam diri. Ianya bukan hanya untuk kecantikan malah untuk kesihatan. Rina dah mengalami pengalaman terbaik dengan Premium Beautiful dan Rina nak semua pun rasa the magic of Premium Beautiful.

Apa lagi yang nak ditunggu!!! Sifu suda ada..Marilah sama2 kita PB!!

Boleh contact tia  for more details yer.!!

                                                     Contact Number: 011-12398303

Sunday, March 25, 2012

Antara PB dan Bakal Pengantin memang tak dapat dipisahkan =)

Since bulan 6 nanti dah nak cuti sekolah, I am pretty sure anda akan terima banyak undangan kahwin, kan? Atau mungkin anda sendiri yang akan naik pelamin tu..Ohh....macam tia jugak ..Insyaallah 2hb 6 2012 bakal termetarinya satu ikatan  yang sah antara tia dan tunang..hihi...Ohh...mcm biasa ..mana2 bakal pengantin pun akan ckp...alamak agi lebih kurang 2 bulan lagi...kena diet gila2 la ni...alamakkkkkk!!! mana sempat!!!..
mcm tu la tia mula2..tp alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan Premium beautiful Corset ni..tia tak perlu risau lagi...PB merealisasikan impianku..nak pakai baju lawa..nak jugak body yg lawa kan...hihihi...

Tia sudah!!! Bakal Pengantin lain anda bila lagi?? let pb help you to help yourself...let tia help you to introduce with pb..Jom kita share dulu!!!

So,Anyway, kenapa bakal pengantin perlu ada dan pakai corset Premium Beautiful?



Kalau boleh, setiap pengantin sumer nak berbadan camnie, kan?
Tia pun!!! Mestilah..haruslah kan??hihi

1) Supaya postur badan anda tegak cantik jer biler nak bergambar. Takder la kiter ter'slouch' / terbonkok ketika bergambar. Kan cantik, tu ^^

2) Supaya badan nampak lebih slim, sebab kesan corset Premium Beautiful nie adalah instantly. Means anda akan dapat rasa badan lebih kecil a few cm / inches from before pakai...:)

3) Supaya anda boleh dapat bentuk badan yang lebih curvy...:) Kan cantik kalau nak pakai baju kebarung ker, kebaya ker, gown ker...:) Tak kisah la you all berbadan besar atau kecil, janji curvy..YES!! Me likey!! . ^_^Y

4) Corset Premium Beautiful macam you all tahu, kena pakai minimum 8 hours kan? So, memang sesuai la kita as a pengantin yang nak pakai baju pengantin lamer-lamer tue...:)

5) Pemakaian Premium Beautiful memang sangat selesa, dan sangat-sangat berbeza dengan corset biasa. You all tak perlu pakai Premium Beautiful ketat-ketat, tapi, still badan you all akan mengecil jugak. So, basically, you all akan selesa sepanjang masa...:)

6) Boleh hide all the bulge or perut buncit. Once pakai, memang dah takder bulge or lebihan lemak, and perut pon akan jadi flat...:)

7) Pemakaian Premium Beautiful akan membuatkan you all kurang lapar, so sesuai la untuk pengantin yang tak lalu nak makan kat meja beradab tue...:)

8) Pemakaian Premium Beautiful akan meng'up'kan asset anda...:)



Walaupon berbadan lebih gempal, tapi tetap nampak curvy...:)
Credit picture: Google
Dato' Siti Nurhaliza pun pakai tau!!


Lepas ni Tia pula..xpe nanti picture Tia pula menanti =)


Boleh contact tia  for more details yer.!!

                                                     Contact Number: 011-12398303

Selalu Sakit Kepala? Anda ada Migraine?

'Aduhhhh!!!! Mak Sakit Kepala!!!! ' Mingraine menggila lagi??

 Hurm mcm tia sebelum pakai PB hari-hari balik kerja sakit kepala..Mcm mana nak drive lagi kan bila dah sakit kepala..tak dirve kang tak balik umah..tak balik kang tak dapat rehat yang secukupnya..sedih sangat bila duduk dalam kereta sambil sakit kepala...rasa mcm nak hentuk2  kepala ni dekat cermin tu..huhu..tapi  kalau cermin pecah..berderai jugak kepala kang...hihi..ok itu just metafore ye...=P ..tapi betul bila kita dalam keadaan tension mmg senang sakit kepala..tambah2 lagi yang mmg ada migrain...satu kerja pun rasa malas nak buat bila migrain menggila kan..nak telan active fast panadol tu tak kan hari2 pula..bahaya pulak diri kita kalau macam tu kan..

TAPI!!!! JANGAN BIMBANG!!!.. jom ikut tia share pasal Premium Beautiful Corset ni ye!!.Insyaallah sakit kepala dan migraine akan hilang..

As we know, setiap helaian benang Premium Beautiful telah ditenun dengan Far Infrared Rays (F.I.R.). Bagaimana plak F.I.R. nie dapat membantu dalam melegakan dan seterusnya menghilangkan migraine?

Heat therapy or thermotherapy has been known for generations to be an effective way to soothe pain and offer relief from muscle spasms. It is a common household remedy to apply heat packs to tight, contracting muscles. Nowadays, doctors highly recommend heat therapy as a non-invasive, non-pharmaceutical form of pain relief. F.I.R. are active waves of invisible light produced by the sun and its deep penetrating heat reaches up to 2 inches into the muscles and bones. This dilates the capillaries and improves blood flow that helps heal the injury and repair tissue at a cellular level.

F.I.R. is absorbed by the human body through "resonance absorption". When the F.I.R. come in contact with bodies of a similar wave-length, such as the human body and other living things, there is resonance. The resonance of the cells of the body and the FIR rays are "vibrating" at the same frequency. F.I.R. energy is easily absorbed into the cells.

The F.I.R. energy activates the cells, increases blood vessel resilience, and promotes cellular functioning. F.I.R. help to increase the metabolism by increasing the circulation of nutrient-rich, oxygenated blood. Increased circulation will also help remove the waste materials (by-products of natural cellular functioning) and improve your energy.

So, secara ringkasnya, F.I.R. nie akan improve our blood circulation, sebab migraine nie terjadi apabila saluran darah akan mengembang dan menguncup menyebabkan kita berasa sakit kepala yang berdenyut-denyut. So, dengan pemakaian Premium Beautiful yang telah disulami dengan F.I.R. akan mengurangkan migraine secara beransur-ansur, and lama kelamaan akan hilang terus.


Ye Tia da cuba.!!! mcm mana pula dengan anda!! Da cuba baru tahu kesannya tau..Insyaallah..semua penyakit itu boleh diubati kalau kena caranya ye...apa lgi JOM PB!!

                                                     

                                                    Boleh contact tia  for more details yer.!!

                                                     Contact Number: 011-12398303

Keputihan Punca Susah Mengandung


Bagaimana keputihan boleh menghalang kehamilan?

Menurut Illinois Department of Public Health, bakteria atau kulat yang menyebabkan keputihan itu mampu ‘menyerang’ tiub fallopio dan uterus seseorang wanita yang dijangkiti keputihan. Kesan daripada itu ia boleh membawa kepada kesukaran untuk seseorang wanita yang dijangkiti keputihan untuk hamil. Ia menjadikan sistem tubuh seseorang wanita itu tidak subur dan akan menyebabkan risiko kehamilan ektopik (ectopic pregnancy).


Dalam istilah perubatan, perkara sebegini adalah lebih dikenali sebagai“Pelvic Inflammatory Disease (PID)”. Anda boleh bertanya dengan lebih lanjut PID ini kepada doktor yang merawat anda. Selain itu, bakteria atau kulat daripada jangkitan keputihan ini juga boleh akan menyebabkan kerosakan pada tiub fallopio.



Jika berlaku kerosakkan begini maka risiko untuk seseorang yang dijangkiti keputihan untuk hamil adalah sangat tipis sekali. Antara langkah bijak yang perlu diambil segera adalah dengan menghalang keputihan ini daripada dijangkiti. Dan jika kita sudah dijangkiti keputihan, kita perlu merawatnya dengan kadar yang segera.

Oleh itu segeralah merawat masalah keputihan jika anda telah dijangkitinya, jangan menganggap perkara ini terlalu mudah atau remeh kerana kesannya keatas kehidupan anda amatlah besar. Jika sekarang ini anda masih belum lagi hamil walaupun telah berkahwin lebih dari 2 tahun, kemungkinan besar ia adalah disebabkan oleh masalah keputihan.
Makanya, Marilah tia share apa kelebihan yang kita boleh dapat melalui set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. Insyaah rezeki itu datangnya dari Allah, dan kita cuba sedaya upaya..mana tau kan da rezeki kita bila kita cuba pakai PB ni. =) Mari review sama2 dgn  tia...heeee=)


By wearing Premium Beautiful, Premium Beautiful mampu menyelesaikan masalah keputihan dengan menarik segala keputihan keluar daripada rahim anda...:)


Sesiapa yang mengalami keputihan or trying to conceive, just wear Premium Beautiful. Long Girdle ada net lubang udara berfungsi untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau. It's very comfortable and you'll stay fresh everyday. it will reduce white discharge, and then, lepas tue, lamer kelamaan, lepas tu akan hilang terus. InsyaAllah.


Long Girdle - Bahagian Hadapan

Long Girdle - Bahagian Belakang




Boleh contact tia  for more details yer.!!

                                                     Contact Number: 011-12398303





Wednesday, March 14, 2012

Q & A about Premium Beautiful

Hello readers!!

Mari baca Q & A tentang Premium Beautiful Corset

1. Q: Berapa Lama boleh dapat kesan untuk nampak kurus?
    A: Jawapan kepada soalan ni memang subjektif. ianya bergantung kepada badan masing. Premium   Beautiful ni menstabilkan hormon badan, meningkatkan kadar metabolisma, melancarkan peredaran darah dan pecahkan molekul lemak. so kesan memang berbeza utk setiap org…ada yg seminggu dua dah nampak hasil…ada yg sebulan….Tapi apa yang best pasal Premium Beautiful…anda akan dpt immediate shape dan terus akan loose few inches….dan Premium Beautiful akan mengehadkan pengambilan makanan kita…bukan hilangkan selera makan..so that dia akan membantu kita utk diet secara natural. Bukan paksaan tau! Tia sendiri amik masa dalam 2-3 weeks untuk nampak hasil yang ketara especially sekitar perut.

2.Q; Selesa tak pakai Premium Beautiful Corset ni???
A :  Premium Beautiful diperbuat dari materials exclusive which is  akwatek   and aquadyne,  Premium Beautiful tak sama mcm corset kat luar sana…this is Luxury Corset yang mana bila kita sarung je..memang dpt rasa lain dan best…..comfortable coz it has 360 degree flexibility…boleh pakai up to 24 hours…selesa nak buat kerja apa2 pun…nak kerja,buat kerja rumah even exercise pun boleh pakai. cuma pada permulaan pakai tu, maybe u all tak selesa sebab permulaan pakai. Ialah kan, sebelum ni pakai bra and panties jer.sekalitu nak pakai Premium Beautiful corset yang cover satu badan tu yang anda rasa lain.

3. Q: Kalau terkoyak? Cangkuk tercabut?
A: Premium Beautiful ni mempunyai Lifetime Warranty.bila corset anda rosak..boleh hantar balik repair and repair and service for FREE…bukan ganti baru. so,anytime boleh hantar utk service.

4. Q: Mcm mana nak basuh dan cara penjagaan?
A :Cuma rendamkan dalam air+pb wash/softlan/syampu and sidai bawah kipas untuk kering cepat,
***jgn perah jgn masuk washing machine and jgn sidai under matahari.

5. Q:Mcm mana nak tentukan size?
A :  kena bagi i 4 ukuran badan. puncak dada. bawah dada. pinggang. punggung. mesti in cm. nanti i tentukan size dr ukuran2 ni. Oke nanti tia poskan pula macam mana nak ukur badan ye..

6. Q: Berapa harga and Payment?
A : Harga pun ikut pada ukuran badan u all..ada 3 category harga…small/med and large size extra large.payment by cash,credit card atau ansurans (tapi kena ada contract yer untuk keselamatan).

7. Q: Boleh tak nak pakai satu piece jer?
A :  Tidak digalakkan sbb akan memburukkan lagi bentuk badan kita sbb akan jadi tak propotionate sbb pambahagian lemak jadi x rata.

8. Q:Brapa lama nak kene pakai premium beautiful ni??
A: Minimum 8 hrs per day and drink a lot of water. Tia pakai lebih..almaklumlah kerja banyak..balik lewat tukar pun lewat la...hihi

9. Q: kalau dalam pantang premium beautiful boleh  ke pakai??
: Boleh..bila luka dah sembuh, utk permulaan u boleh pakai waist nipper after 3 weeks of delivery.

Fikir2kanlah..dan selamat mencuba..pasti puas hati!!!
 
Contact Number : 011-12398303

Kebaikan Premium Beautiful Corset

Hello readers!!

Mesti ramaiyang nak tahu apa la yang elok sangat pakai Premium Beautiful Corset ni ye??..
haaaa...mari dekat mari rapat..moh sini tia cerita...

1. Premium Beautiful Corset adalah pakaian dalam. 
· Semua wanita pakai pakaian dalam.
· Fabrik tahan lama.
. Tidak regang walau pakai lama.
· Jaminan seumur hidup.
. Beli sekali, boleh pakai lama.
· Pakaian dalam yang mendapat anugerah SUPERBRANDS.

2. Penjagaan kesihatan menyeluruh. 

70% fungsi Premium Beauiful adalah untuk kesihatan.
· Mengesan, mencegah dan merawat Barah Payudara.
· Membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama.
· Menstabilkan kitaran haid yang sesuai.
· Membetul dan memulihkan sistem saraf.
· Membetul dan memulihkan sistem pernafasan.
· Membantu meningkatkan metabolisme.
· Mengurangkan lemak, bahan kimia,toksin & asid dalam darah.
· Mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan.
· Menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna.
· Mencegah pertumbuhan bakteria.
· Menghilangkan rasa sakit pada tubuh.
· Mencegah kulat dan fungus pada bahagian sulit wanita.
· Menghilangkan bau badan.
· Membersihkan aliran udara.
· Mengawal keputihan.
· Menstabil dan mengekalkan suhu badan yang sesuai.
· Membantu merawat sakit kepala yang teruk (migrain).
· Mengaktifkan air dalam badan.
· Menstabilkan hormon wanita ditahap yang sesuai.
· Mengukuh & membetulkan kedudukan rahim.
· Melambatkan proses monopus.
· Melambatkan proses penuaan (awet muda)

3. Kecantikan dan keyakinan. 

· Membentuk saiz payudara yang sesuai & mempesona.
· Memberi kesan serta-merta apabila memakainya.
· Mencerahkan pigmen puting agar kelihatan segar.
· Memantapkan payudara dan punggung (tidak lanjut atau jatuh).
· Menghasilkan payudara yang tegang dan gebu.
· Melangsingkan dan membentuk kontur pinggang yang ramping.
· Mengempiskan perut yang buncit serta membentuk susuk tubuh yang menarik.
· Membesarkan serta membentuk dada dan punggung pada saiz yang sesuai (jika terlalu kurus). · Membentuk potongan badan yang sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian.
· Memberi lebih keyakinan untuk menghadiri apa jua majlis atau acara

Bestkan!!! Bukan BEST sahaja..sangattt best!!!!

jangan lupa kalau berminat boleh contact tia ye.

Harga sekarang memang sangat murah dari awal2 tia beli dulu..rugi tau kalau tak da satu.
Tak lengkap rasanya kalau seorang wanita tak da premium beautisul corset..Setiap org kena ada satu..
Tak rugi tau!!! Life time warranty lagi!! investment sekali seumur hidup gitu.. tapi faedahnya berkali2 kita dapat..
sumpah tak tipu..kalau tak percaya try la review..mana2 pun mesti cakap PB is the BEST!!!

Email: fathiajafri@yahoo.com
Contact Number: 011-12398303

Daa...toink3

Lacto-Lite

Hello!!
Hari ni tia nak share pasal lacto-lite..Buat pengetahuan readers sekarang tia dah gabungkan penggunaan premium beautiful corset dan lacto-lite. Both combination amat-amatlah sesuai for those yang nak cepat turunkan berat badan di samping mendapatkan figure yang sangat..uppmmhhh.!!! tangkap leleh...hihihi
Okay jom kita review dulu ye!


Tahukah Anda?
Terdapat berbillion bakteria wujud dalam usus kita iaitu kira-kira 1.5kg daripada berat badan kita sendiri.
Sistem gastrousus yang sihat perlu mengandungi 80% atau lebih bakteria baik dan bakteria neutraldan 20% atau kurang bakteria tidak baik/bahayaBakteria baik menigkatkan kesihatan usus kita manakala bakteria berbahaya boleh menyebabkan kita jatuh sakitNamun, bilangan bakteria baik semakin berkurang disebabkan faktor-faktor seperti pemakanan  yang tidak seimbang, penuaan, tekanan, serta pengambilan antibiotik yang berlebihan.
Oleh itu, sistem penghadaman kita memerlukan pertambahan probiotik.


Apakah itu PROBIOTIK dan PREBIOTIK ?

Probiotik: Bakteria baik dalam usus kita dan ia penting bagi menjamin kesihatan usus.
Prebiotik: makanan atau nutrisi yang diperlukan probiotik untuk berkembang dan berfungsi dengan baik.

Probiotik dan Prebiotik boleh diperolehi dengan mudah dari Nurich Lanto-Lite !


*Lacto-Lite tidak mengandungi sebarang herba atau bahan
kimia yang bersifat laksatif (julap). 



Keunikan Lacto-Lite :

tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan
kebolehan melekat pada sel usus dengan baik
diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS ("Generally Recognized as Safe")


Bagaimana Lacto-Lite dapat membantu anda?
menyingkirkan toksin dalam badan
meningkatkan metabolisme untuk mengurangkan beban badan
menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
membantu dalam penghadaman
membanti melegakan sembelit
membantu sintesis vitamin


Cara Pengambilan:

Campurkan sebungkus Lacto-Lite ke dalam 20ml air kosong. Kalau ada ais lagi bagus barulah terangkat habis..hihi
Nak tahu apa recipe tia? tia minum lacto-lite dengan air milo..milo ais yang yummy!!! sangattttt sedap tau..cuba la try..hihi..tia minum setiap hari sebelum tidur...
Mesti readers nak tahu juga apa kesannya.
ok, dekat bawah ni tia ceritakan kesan ke atas tia.
1. Sehari selepas minum, sendawa banyak sangat..angin2 dalam badan semua keluar..kentut pun.. haha
2. 2 hari selepas minum pun sama juga kesan macam dekat atas..cuma perut rasa selesa sebab angin dah keluar dari perut.
3. 3 hari selepas minum perut bergelora..tapi tak sakit..mungkin angin tengah lawan tolak menolak tak sabar2 untuk keluar..haha..boleh ye macam tu..itu cuma andaian tia ye..
4. kemudian hari-hari bangun tidur mesti masuk toilet dulu..sebelum tidur pun..tidur denga nyenyak tanpa gangguan perut..hihi
5.Selalunya tia makan mesti 3 kali sehari..breakfast, lunch & dinner..After minum lacto-lite ..lunch pun da cukup..terasa kenyang seharian..yay!!! saving da dekat situ..hihi
6.Berat badan da mula turun..angin kus2 dalam perut pun da kurang...yay!!
 Sesiapa yang berminat boleh contact tia

Email : fathiajafri@yahoo.com
Phone Number: 011-12398303


ok daaa...toin3

ADS

Related Posts with Thumbnails