ads

Sunday, March 25, 2012

Antara PB dan Bakal Pengantin memang tak dapat dipisahkan =)

Since bulan 6 nanti dah nak cuti sekolah, I am pretty sure anda akan terima banyak undangan kahwin, kan? Atau mungkin anda sendiri yang akan naik pelamin tu..Ohh....macam tia jugak ..Insyaallah 2hb 6 2012 bakal termetarinya satu ikatan  yang sah antara tia dan tunang..hihi...Ohh...mcm biasa ..mana2 bakal pengantin pun akan ckp...alamak agi lebih kurang 2 bulan lagi...kena diet gila2 la ni...alamakkkkkk!!! mana sempat!!!..
mcm tu la tia mula2..tp alhamdulillah selepas diperkenalkan dengan Premium beautiful Corset ni..tia tak perlu risau lagi...PB merealisasikan impianku..nak pakai baju lawa..nak jugak body yg lawa kan...hihihi...

Tia sudah!!! Bakal Pengantin lain anda bila lagi?? let pb help you to help yourself...let tia help you to introduce with pb..Jom kita share dulu!!!

So,Anyway, kenapa bakal pengantin perlu ada dan pakai corset Premium Beautiful?



Kalau boleh, setiap pengantin sumer nak berbadan camnie, kan?
Tia pun!!! Mestilah..haruslah kan??hihi

1) Supaya postur badan anda tegak cantik jer biler nak bergambar. Takder la kiter ter'slouch' / terbonkok ketika bergambar. Kan cantik, tu ^^

2) Supaya badan nampak lebih slim, sebab kesan corset Premium Beautiful nie adalah instantly. Means anda akan dapat rasa badan lebih kecil a few cm / inches from before pakai...:)

3) Supaya anda boleh dapat bentuk badan yang lebih curvy...:) Kan cantik kalau nak pakai baju kebarung ker, kebaya ker, gown ker...:) Tak kisah la you all berbadan besar atau kecil, janji curvy..YES!! Me likey!! . ^_^Y

4) Corset Premium Beautiful macam you all tahu, kena pakai minimum 8 hours kan? So, memang sesuai la kita as a pengantin yang nak pakai baju pengantin lamer-lamer tue...:)

5) Pemakaian Premium Beautiful memang sangat selesa, dan sangat-sangat berbeza dengan corset biasa. You all tak perlu pakai Premium Beautiful ketat-ketat, tapi, still badan you all akan mengecil jugak. So, basically, you all akan selesa sepanjang masa...:)

6) Boleh hide all the bulge or perut buncit. Once pakai, memang dah takder bulge or lebihan lemak, and perut pon akan jadi flat...:)

7) Pemakaian Premium Beautiful akan membuatkan you all kurang lapar, so sesuai la untuk pengantin yang tak lalu nak makan kat meja beradab tue...:)

8) Pemakaian Premium Beautiful akan meng'up'kan asset anda...:)



Walaupon berbadan lebih gempal, tapi tetap nampak curvy...:)
Credit picture: Google
Dato' Siti Nurhaliza pun pakai tau!!


Lepas ni Tia pula..xpe nanti picture Tia pula menanti =)


Boleh contact tia  for more details yer.!!

                                                     Contact Number: 011-12398303

0 LoveGreen:

Post a Comment

ADS

Related Posts with Thumbnails