ads

Wednesday, March 14, 2012

Q & A about Premium Beautiful

Hello readers!!

Mari baca Q & A tentang Premium Beautiful Corset

1. Q: Berapa Lama boleh dapat kesan untuk nampak kurus?
    A: Jawapan kepada soalan ni memang subjektif. ianya bergantung kepada badan masing. Premium   Beautiful ni menstabilkan hormon badan, meningkatkan kadar metabolisma, melancarkan peredaran darah dan pecahkan molekul lemak. so kesan memang berbeza utk setiap org…ada yg seminggu dua dah nampak hasil…ada yg sebulan….Tapi apa yang best pasal Premium Beautiful…anda akan dpt immediate shape dan terus akan loose few inches….dan Premium Beautiful akan mengehadkan pengambilan makanan kita…bukan hilangkan selera makan..so that dia akan membantu kita utk diet secara natural. Bukan paksaan tau! Tia sendiri amik masa dalam 2-3 weeks untuk nampak hasil yang ketara especially sekitar perut.

2.Q; Selesa tak pakai Premium Beautiful Corset ni???
A :  Premium Beautiful diperbuat dari materials exclusive which is  akwatek   and aquadyne,  Premium Beautiful tak sama mcm corset kat luar sana…this is Luxury Corset yang mana bila kita sarung je..memang dpt rasa lain dan best…..comfortable coz it has 360 degree flexibility…boleh pakai up to 24 hours…selesa nak buat kerja apa2 pun…nak kerja,buat kerja rumah even exercise pun boleh pakai. cuma pada permulaan pakai tu, maybe u all tak selesa sebab permulaan pakai. Ialah kan, sebelum ni pakai bra and panties jer.sekalitu nak pakai Premium Beautiful corset yang cover satu badan tu yang anda rasa lain.

3. Q: Kalau terkoyak? Cangkuk tercabut?
A: Premium Beautiful ni mempunyai Lifetime Warranty.bila corset anda rosak..boleh hantar balik repair and repair and service for FREE…bukan ganti baru. so,anytime boleh hantar utk service.

4. Q: Mcm mana nak basuh dan cara penjagaan?
A :Cuma rendamkan dalam air+pb wash/softlan/syampu and sidai bawah kipas untuk kering cepat,
***jgn perah jgn masuk washing machine and jgn sidai under matahari.

5. Q:Mcm mana nak tentukan size?
A :  kena bagi i 4 ukuran badan. puncak dada. bawah dada. pinggang. punggung. mesti in cm. nanti i tentukan size dr ukuran2 ni. Oke nanti tia poskan pula macam mana nak ukur badan ye..

6. Q: Berapa harga and Payment?
A : Harga pun ikut pada ukuran badan u all..ada 3 category harga…small/med and large size extra large.payment by cash,credit card atau ansurans (tapi kena ada contract yer untuk keselamatan).

7. Q: Boleh tak nak pakai satu piece jer?
A :  Tidak digalakkan sbb akan memburukkan lagi bentuk badan kita sbb akan jadi tak propotionate sbb pambahagian lemak jadi x rata.

8. Q:Brapa lama nak kene pakai premium beautiful ni??
A: Minimum 8 hrs per day and drink a lot of water. Tia pakai lebih..almaklumlah kerja banyak..balik lewat tukar pun lewat la...hihi

9. Q: kalau dalam pantang premium beautiful boleh  ke pakai??
: Boleh..bila luka dah sembuh, utk permulaan u boleh pakai waist nipper after 3 weeks of delivery.

Fikir2kanlah..dan selamat mencuba..pasti puas hati!!!
 
Contact Number : 011-12398303

0 LoveGreen:

Post a Comment

ADS

Related Posts with Thumbnails